budapest yoga

kajakóma ellen

2016. február 28. 13:27 - budapestyoga

emésztést elősegítő légzés

feküdj a jobb oldaladra.

a jobb karod tenyérrel lefelé nyújtva fektesd a fejed alá. jobb fül a felkaron. bal kar lazán az oldaladon. a lábad is hajlítsd be kissé. kényelmesen feküdj. akár be is takarhatod magad. majd hunyd be a szemed.

lélegezz mélyen és lassan. huszonegyszer.

lassan fordulj a hátadra.

engedd a lábfejed kigördülni kényelmesen oldalra. simítsd le a derekad. nyújtózz el a válladdal a füledtől, majd fektesd le a karod tenyérrel felfelé. nyújtóztasd meg a tarkód. lazítsd el az arcizmaid.

majd lélegezz mélyen és lassan. huszonegyszer.

lassan fordulj át a hasadra.

a lábujjak befele nézzenek. a sarok gördüljön ki oldalra. tedd az egyik tenyered a másikra, így fektesd a homlokod alá. a könyököd pedig szélesen oldalra.

majd lélegezz mélyen és lassan. huszonegyszer.

végül lassan fordulj a bal oldaladra.

a bal karod tenyérrel lefelé nyújtva fektesd a fejed alá. most bal fül a felkaron. jobb kar lazán az oldaladon. a lábad is hajlítsd be kissé.

majd lélegezz mélyen és lassan. huszonegyszer.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestyoga.blog.hu/api/trackback/id/tr728401122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása